Roy Walraven

Wie ben je?

Mijn naam is Roy Walraven, 27 jaar en woonachtig in het mooie Schinnen. In het dagelijkse leven ben ik betrokken bij de calculatie en commercie van brandveiligheidssystemen voor EQUANS en heb ik het baantje uit mijn studententijd bij de Albert Heijn nog voor het weekend. Bezig zijn is voor mij een gewoonte, want hiernaast ga ik ook nog graag sporten. Verder ben ik een gezelschapsmens, graag onder de mensen en altijd in voor een praatje. Met een positieve instelling, wat humor, vriendelijkheid en respect kom je een heel eind.

Wat drijft je?

Ik heb altijd interesse gehad in politiek en hoe (openbaar)bestuur werkt. Dit gecombineerd met het eigen streven dat alles altijd beter kan en de wil iets te willen doen, en we zijn hier. Het doel is te gaan voor een beter Beekdaelen als geheel. Niet vanuit de kleine kennissenkring zoals vaak gebeurd, maar generiek en collectief. Vanuit het gedachtegoed van de VVD, in combinatie met mijn jongere insteek, wil ik samen met de inwoners van Beekdaelen zorgen voor echte verbeteringen.

Wat voeg je toe aan de gemeenteraad van Beekdaelen?

Ik ben pas enige tijd actief binnen de raadscommissie van de VVD. Toch heb ik inmiddels een goed beeld van hoe het reilt en zeilt binnen de gemeente, de raad en de commissies. Wat ik toevoeg is een schone lei, een frisse blik, geen persoonlijke sentimenten en een jeugdigere blik. Ik duik op inhoud, sta voor een logisch verhaal wat echt goed is voor Beekdaelen en haar inwoners, ongeacht kleur of emotie. Het doel is een Beter Beekdaelen, dus daar zal ik voor gaan.