Leon Pansters

Wie ben je?

Ik ben Leon Pansters, getrouwd met Anita, vader van Romy en Gilles en geboren en getogen in Nuth. De betrokkenheid met de gemeenschap en het verenigingsleven met de paplepel ingegoten gekregen. Mensen-mens en sociaal handelend in hart en nieren en in doen en laten. Bestuurder vanuit liefde, betrokkenheid, kennis en passie. Bruggenbouwer en verbinder waar mogelijk, duidelijk in visie en mening, daadkracht waar nodig en uit op een optimaal resultaat. Verantwoordelijkheidsgevoel groot, respectvolle benadering altijd, maar geen allemansvriend. 

Wilt u me beter leren kennen of heeft u nog vragen, neem gerust contact met mij op of mail me. Tel: 06 51646941 Mail: Leonpansters@ziggo.nl

 

Wat drijft je?

Ik houd van de omgeving waar ik opgegroeid ben, woon en werk. Ik zie op plekken in Beekdaelen verpaupering van buurten en straten en vereenzaming van mensen. Door afname van vrijwilligers en ledenaantallen komt het voortbestaan van sport- cultuur en muziekverenigingen onder druk te staan. Dat alles raakt me,  doet pijn en is voor mij onaanvaardbaar. Ik kan dan ook niet lijdzaam toekijken. Dat beeld moeten we samen zien te keren. Een gemeenteraad die besluiten neemt op de menselijke maat is dan ook hard nodig. Een gemeenteraad die het gemeenschapsdenken weet te stimuleren.   Van die gemeenteraad wil ik graag deel uit gaan maken. Samen met u en de collega-bestuurders de schouders zetten onder een Beter Bruisend Beekdaelen, waarbij iedere burger mee telt, daar geloof ik in en wil ik voor gaan. 

Ik vraag u, uw stem te mogen zijn in de nieuwe gemeenteraad van de gemeente Beekdaelen, die u gaat kiezen op 14, 15 en 16 maart a.s..