Beter Beekdaelen, ons verkiezingsprogramma voor 2022-2026

Het VVD Beekdaelen verkiezingsprogramma, zoals opgesteld door de programmacommissie. Een dynamische visie op een Beter Beekdaelen.

Voor u ligt het VVD-verkiezingsprogramma ‘Beter Beekdaelen’ voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022, die wij, de VVD Beekdaelen, u graag aanbieden.

De VVD Beekdaelen bestaat uit een enthousiaste en toegewijde groep inwoners die naast een gedeeld liberaal gedachtegoed vooral het beste voor heeft met de inwoners en ondernemers van heel Beekdaelen. Na een periode waarin COVID-19 voor ingrijpende veranderingen in onze samenleving heeft gezorgd kunnen we hopelijk snel terug naar normale omstandigheden. Ook in Beekdaelen is de impact van COVID merkbaar en daarom pakken we samen de draad weer op voor onze mooie gemeente en al haar mooie dorpskernen.

Dit doen we door vooruit te kijken en plannen te maken voor een echt beter Beekdaelen. Vanuit de oppositie hebben we de afgelopen periode een stevig geluid laten horen. Niet zozeer op de voorgrond, maar wel hard aan het werk om Beekdaelen elke dag een beetje mooier te maken.
Maar onze uitdaging is nog niet voorbij. De komende periode komen grote uitdagingen op het pad van onze gemeente. Zo moeten er meer woningen gebouwd worden, moet er gekeken worden naar zaken als duurzaamheid, mobiliteit en veiligheid, en zullen we moeten zorgen voor een verbetering in onze financiële positie. VVD Beekdaelen voelt zich verantwoordelijk voor om hier positief aan bij te dragen, voor de gemeente en al haar inwoners.

Wij hopen dat u de goede ideeën herkent in ons programma en op 14, 15 of 16 maart uw steun uitspreekt voor de VVD Beekdaelen. Wat mooi is moet mooi blijven, maar wat beter kan moet beter.

Heeft u naar aanleiding van ons programma zelf nog ideeën of aanvullingen?
Neem dan contact met ons op door te mailen naar hallo@vvdbeekdaelen.nl.